marți, 22 septembrie 2015

Motive pentru care nu reusesti sa faci bani din blog

Daca doresti sa castigi bani din ceea ce scrii, atunci trebuie sa faci tot ce iti sta in puteri pentru a avea un blog de succes. Acesta nu trebuie sa atraga doar cititori, ci si firme care vor sa isi faca publicitate. Pentru ca acest lcuru sa fie posibil, trebuie sa perseverezi si sa investesti mai mult timp si efort in jurnalul tau online.
          Cei mai multi bloggeri castiga foarte putin, insa exista cativa care au resuit sa se dezolte atat de mult, incat blogul este singura lor sursa de venit.
          Daca blogul tau are doar cateva luni, sunt sanse destul de mici sa te contacteze cineva pentru campanii bloggeri. Ai rabdare, scrie in continuare, si cu siguranta te vei face cunoscut.
          Chiar daca blogul tau este nou sau se afla pe piata de cativa ani, daca nu ai trafic mare, nu vei face bani. Pana cand nu vei face constant cel putin 1000 de vizite pe zi, castigurile nu vor aparea.
          Unele subiecte pot face bani mai usor decat altele. Priveste acest lucru din perspectiva cuiva care cauta publicitate. Daca blogul tau are ca subiect ceva ce nu atrage audienta sau nu se pliaza pe produs, firmele te vor evita. De exemplu, multe bloguri de IT atrag producatorii si ajung sa scrie articole platite.

          Daca nu esti consistent si scrii un articol azi, iar pe al doilea saptamana urmatoare, nu vei castiga cititori, deci nu vei castiga nici bani. Este nevoie de o frecventa destul de mare de publicare pentru a castiga trafic si pentru a te face vizibil in online. Te poti inscrie acum pe aliada.ro si poti incepe sa castigi bani din blogul tau !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu