miercuri, 21 octombrie 2015

Cum sa iti promovezi o postare imediat dupa publicare

Cea mai mare parte din traficul unei postari pe blog vine in prima zi sau imediat ce aceasta a fost publicata. Avand acest lucru in vedere, trebuie sa faceti tot ce puteti imediat ce ati scris ceva, pentru a deveni vizibili si a castiga cititori, mai ales daca ati postat advertoriale platite.
          Twitter este locul perfect in care puteti sa distribuiti un articol imediat ce l-ati publicat. Exista cateva plugin-uri care pot posta automat un tweet sau puteti face asta manual. Nu uitati sa folositi un program de scurtat link-uri, pentru ca aveti limita de 140 de caractere.  
          Tinand cont de numarul impresionant de utilizatori pe care il are Facebook astazi (aproape un miliard si jumatate, in 2015), este foarte probabil sa va gasiti cititorii acolo. Deci nu uitati sa va creati o pagina prin care sa va promovati blogul si sa distribuiti fiecare articol nou. Puteti sa va faceti si reclame pentru a atrage un public mai mare si mai rapid, iar costurile nu sunt mari deloc.
          O alta retea sociala pe care va puteti promova blogul este Pinterest, insa aici functioneaza doar daca aveti si imagini atasate, fiind un site ce se bazeaza doar pe vizual.
          Daca scrieti articole de business, cariera sau alte topicuri profesionale, atunci LinkedIn este locul unde trebuie sa le distribuiti. Persoanele care isi petrec timpul pe aceasta retea sociala chiar sunt interesate de articolele publicate acolo si cauta in permanenta informatii noi.

          O promovare buna si o vizibilitate crescuta pe retelele sociale va va aduce un trafic mare si in curand veti ajunge sa scrieti si articolesponsorizate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu